Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
2023 Yılı Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Sözleşmeli Hizmetli Sınavlarına İlişkin Nihai Başarı Sonuçları ile Başarılı Olan Adaylardan İstenen Belgelere İlişkin İlan
06.10.2023

T.C.

SAKARYA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ

Adalet Komisyonu Başkanlığı

 

                   Komisyonumuzca 19/06/2023 tarihinde yapılan Sözlü Sınavlarda başarılı olarak atanmaya hak kazanan adaylara ilişkin nihai başarı sonuçları aşağıda sonuç sorgulama ekranında ilan edilmiştir.

                   Sorgulama sonucu BAŞARILI olarak kazandığı belirtilen adayların aşağıda yazılı bulunan evrakları eksiksiz hazırlamaları gerekmektedir. 

              Sonuç ekranında  BAŞARILI olarak kazandığı belirtilen ASİL ve YEDEK adayların aşağıda belirtilen evrakları şeffaf kapaklı mavi dosya içerisinde listedeki sıralamaya uygun olarak eksiksiz olarak hazırlamaları ve en geç 20/10/2023 tarihine kadar Adalet Komisyonu Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir. İl dışında bulunan adayların evraklarını bulundukları ildeki Adalet Komisyonu Başkanlıkları, Adalet Komisyonu Başkanlığı bulunmaması halinde Cumhuriyet Başsavcılıkları aracılığı ile onaylı bir şekilde APS ile 20/10/2023 tarihinde Başkanlığımızda olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir.

               Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin yerleştirmeleri yapılmayacak olup, sınav sonucunun Adliyemiz internet sitesinde yayımlanmasından itibaren yasal bir mazereti olmaksızın ilanımızda belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen asıl adayların yerine puan sıralamasına göre yedek adayların atamalarına geçilecek olup, evrak ibraz etmeyen asıl adaylar hakkından feragat etmiş sayılacaktır. 

 

Tüm Unvanlar İçin İstenen Belgeler;

  1. KPSS Sonuç Belgesi
  2. Adli sicil ve arşiv kaydı belgesi (Evli ya da boşanmış kadın adayların 1 adet evlilik öncesi soyadı ve 1 adet de evlilik sonrası soyadlarına ilişkin adli sicil ve arşiv kaydı belgelerini ayrı ayrı olacak şekilde toplamda 2 adet sunmaları gerekmektedir.)
  3. Sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair yazılı beyan (tıklayınız eksiksiz ve doğru olarak doldurulacaktır.
  4. Mal bildirimi formu (tıklayınız) eksiksiz ve doğru olarak doldurulacaktır. Çıktı alınırken arkalı önlü çıktı alınmayacaktır.
  5. Başka kurum ve kuruluşlara karşı mecburi hizmetle yükümlü bulunmadığına dair yazılı beyan (tıklayınızeksiksiz ve doğru olarak doldurulacaktır.
  6. Öğrenim durum belgesi-MEZUNİYET / DİPLOMA  (Komisyon Başkanlığı ya da ilgili öğretim kurumunca onaylı örneği ) -Kamu Personeli Seçme Sınavına girdikleri öğrenim dalına ilişkin diploma ile sonradan başka bir öğrenim dalından mezuniyeti varsa bu diplomanın da ibrazı gerekmektedir.)
  7. Son 3 ay içerisinde çekilmiş 4 Adet Memur Kılık Kıyafet Yönetmeliğine Uygun biyometrik fotoğraf
  8. Eş durum beyanı (tıklayınız)  (Medeni durumu bekar olan adayların da doldurması gerekmektedir) El yazısı ile eksiksiz ve doğru olarak doldurulacaktır.
  9. Erkek adaylar için askerlik şubesi başkanlıklarından alınacak askerlik durum belgesi veya terhis belgesi (Belgede askerliğin başlangıç ve terhis tarihlerinin açıkça belirtilmesi gerekmektedir.)
    Askerlikten muaf adayların muafiyetlerine ilişkin bilgi ve belgelerin mutlaka askerlik durum belgesi ekine iliştirilerek (örneğin sağlık nedeniyle askerlikten muaf tutulmuş adaya ait muaf tutulma nedenini gösteren sağlık raporunun da getirilmesi gerekmektedir.) (E-Devlet çıktısı kabul edilmeyecektir.)
  10. Kimlik Fotokopisi (A4 kağıdına olacak şekilde. Belge ibrazında aslı gösterilecek)
  11. Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Evli ya da boşanmış kadın adayların 2 adet evlilik öncesi soyadı ve 2 adet de evlilik sonrası soyadlarına ilişkin nüfus kayıt belgelerini ayrı ayrı olacak şekilde toplamda 4 adet sunmaları gerekmektedir.)
  12. Yerleşim yeri belgesi (İkametgah)
  13. Güvenlik Soruşturması Formu (formun “UYARI” bölümünde belirtilen hususlara uygun olarak, 4 adet hazırlanması, bilgisayar ile doldurulması, fotoğraf yapıştırılması, ilgili bölümün mavi kalemle imzalanması ve form dışında başka form kullanılmaması) gerekmektedir.) (tıklayınız
  14. Feragat edecek adayların, diğer adayların atama işlemlerinin aksamaması adına muhakkak feragat dilekçelerini Başkanlığımıza ibraz etmeleri gerekmektedir. (Feragat dilekçesi için TIKLAYINIZ)

 

Ayrıca;

Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımında BAŞARILI olan adaylar için;

         ▪Koruma ve güvenlik görevlisi kimlik kartı fotokopisi (Belge ibrazında aslı gösterilecek)

     ▪Adalet Bakanlığı Memur Sınav Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 6-18/c maddesinde belirtilen aşağıdaki şartları kapsayacak şekilde tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alacakları ve “Koruma  ve Güvenlik Görevlisi Olur” ibareli Sağlık Kurulu Raporu,

     a) Psikiyatri: Psikiyatrik bir hastalık veya kişilik bozukluğu (Psikopati); alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olmamak

     b) Nöroloji: Özel güvenlik hizmetini yerine getirilmesine engel teşkil edebilecek nörolojik rahatsızlığı olmamak,

     c) Göz: Görme engeli veya gece körlüğü olmamak,

     d) Kulak Burun Boğaz (KBB): Özel güvenlik hizmetini yapmasına engel teşkil edebilecek işitme kaybı olmamak 

     e) Adayın görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, bedensel özürlü olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamak şartlarını taşıdığını gösterir “Koruma ve Güvenlik Görevlisi olur” ibareli sağlık kurulu raporu.

        *Bu ilan adaylara tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacağı hususu ilanen duyurulur.  06/10/2023 

 

 

 

        SINAV KOMİSYONU

 

         

                                                                      BAŞKAN                                       ÜYE                                      ÜYE

                                                                      Nuri KOÇER                         Ergül YILMAZ                   Alim ÇALIŞKAN

                                                          Adalet Komisyonu Başkanı      Cumhuriyet Başsavcısı     6. Ceza Dairesi Başkanı

 

 

NOT:  Sınav sonuç sorgulaması güncellenmiş Google Chrome tarayıcı üzerinden ve Ad-Soyad bilgisi büyük harfle yazılarak yapılmalıdır.

                             

T.C. Kimlik No
Adı
Soyadı
Güvenlik Kodu

Sonuç

Adres

İstiklal Mahallesi Maliye Caddesi No:1 Serdivan/SAKARYA

Telefon

Tel: 0264 888 26 00-01-02-03-04-05-06-07-08-09

Fax: 0264 888 26 22 - İdari İşler - 23 Bakanlık Muhabere - 10 Komisyon Kalemi

E-Posta

sakaryabamisaretadalet.gov.tr

Adalet Bakanlığı Logosu